Fotod: Mustamäele ehitatakse lumest laeva

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mustamäele Männiparki ehitatakse lumelinna, mille keskseks objektis on lumest laev.

Mustamäele Männiparki kerkib lumelinn, mille läbivaks teemaks on Läänemeri. Lumelinna põhielemendiks on laev, millel on võimalik ronida ning sellelt liugu lasta. Lisaks lumelinnale ehib Männiparki Hiina uue aasta teemaline jääskulptuur.

Lumelinna avamine toimub vastlapäeval, 17. veebruaril, algusega kell 16.00 Männipargis. Vastlapäeval korraldatakse Männipargis mitmeid erinevaid võistlusi, võimalus on sõita ponidega, süüa vastlapäevasuppi ning võtta osa linnumängust «Kes laulab». Päeva lõpetab ansambel Parvepoisid.

Lisaks vastlapäevale toimub Männipargis 19. veebruaril algusega kell 16.00 Hiina uusaasta vastuvõtt. Osalejatele pakub trummi- ja tuleshow’d Peeter Jõgioja, toimub lumeskulptuuride ehitamise võistlus, võimalus on sõita ponidega ning huvilised saavad osaleda töötubades puust kitsekujude valmistamisega.

24. veebruaril, algusega kell 14.00, tähistatakse vabariigi aastapäeva. Esineb meeskoor Türnpu, võimalus on sõita kaarikuga, võtta osa erinevatest mängudest ning süüa sõdurisuppi. Päeva lõpetab meeleoluka esitlusega ansambel Kukerpillid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles