Fotod ja video: Lasnamäel hävis tulekahjus autoremonditöökoda

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Lasnamäel puhkes täna pärastlõunal autoremonditöökojas tulekahju, hoone hävis põlengus täielikult, inimesed kannatada ei saanud.

Päästjate saabudes põles angaari katusealuse korruse üks pool. Tuli levis ka kogu mansardkorrusele ning angaari esimesele korrusele. Tulekahju käigus vajusid vahelaekonstruktsioonid kokku ning hiljem varises sisse ka hoone katus, teatas Põhja päästekeskuse pressiesindaja Ksenia Isakova.

Tulekahju tagajärjel toimus angaaris mitmeid plahvatusi. Tõenäoliselt plahvatasid seal asunud gaasiballoonid. Angaaris olnud autosid päästa ei õnnestunud. Praegu takistavad päästjad tule levikut angaariga kokkuehitatud kontorihoone katusele.

Tulekahju tagajärjel autoremonditöökoda hävis. Liiklus sündmuskohal häiritud pole.

Tulekahju kustutasid Kesklinna, Lasnamäe ja Lilleküla komandode meeskonnad.

Kella 15.30 ajal hoone põles endiselt. Kõrvaloleva töökoja mehed kasutasid põlenud hoone üht osa garaažina, kuid suutsid kiiresti autod sealt päästa. Seda, kui palju tehnikat ja masinaid jäi hoones põhiliselt töötanud ettevõttel tuleroaks, pole teada.

Tulekahju tekkepõhjused on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles