Haabersti Noortekeskuse noored külastavad hädaabinumbri 112 nädala raames lasteaedu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Homme tähistatakse üle Euroopa hädaabinumbri 112 päeva ja sel puhul külastavad noortekeskuse noored ja politseinikud linnaosa lasteaedu.

Haabersti Noortekeskuse noored ja Põhja Prefektuuri korrakaitsebüroo arestimaja konvoiteenistuse vanem Märt Männik koos oma meeskonnaga Sinilille lasteaeda, teatas linnaosavalitsuse pressiesindaja.

Haabersti Vaba Aja Keskuse noorsootöötajad koos Lääne-Harju politseijaoskonna ametnikega alustasid Haabersti lasteaedade  külastamist juba 9. veebruaril. Nädala jooksul külastatakse kõiki Haabersti  lasteaedu, kus tutvustatakse lastele politseitööd ning ühtse hädaabinumbri 112 olulisust ning viiakse lastega läbi aktiivseid temaatilisi mänge.

Haabersti linnaosavanema Marek Jürgensoni sõnul on selle projekti eesmärk, et inimesed pööraksid rohkem tähelepanu nii enda kui ka teiste turvalisuse huvides ühtse hädaabinumbri olulisusele ning üldisele turvalisusele.

Hädaabinumbri 112 nädala raames korraldatakse ka joonistuskonkurss kõikidele Haabersti linnaosa lasteaedade vanemate rühmade lastele. Töö teemaks on joonistada ükskõik millise eriteenistuse autot, koera, ametnikku või neid kõiki korraga. Kõikide lasteaedade parimatest joonistustest tehakse näitus, mis pannakse üles Haabersti Vaba Aja Keskusesse.

Hädaabinumbri 112 nädal Haaberstis, kui ühisüritus Haabersti linnaosa lasteaedadega on osa projektist, mis on rahastatud Euroopa majanduspiirkonna toetuste programmist «Riskilapsed ja –noored».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles