Õigusapteek avab uksed Mustamäe kultuurikeskuses

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õigusapteek Lasnamäe linnaosavalitsuses.
Õigusapteek Lasnamäe linnaosavalitsuses. Foto: Andres Haabu

Teisipäeval, 26.veebruaril kell 10 avab Eesti Juristide Liidu õigusapteek oma uksed Mustamäe kultuurikeskuses Kaja.

Aadressil E.Vilde 118 asuvasse keskusse on oodatud kõik abivajajad, kes soovivad saada tasuta õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha nõuete, töölepingu seaduse, maksuõiguse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete,  maksekäsukiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu ja KÜ otsuste, maa- ja omandiküsimuste, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Õigusabi antakse eesti ja vene keeles. Nõustamine toimub kella 10 – 14 ja kliente teenindatakse elavas järjekorras. Tasuta õigusabi annavad 12 vähemalt magistrikraadiga, viieaastase õigusnõustaja staažiga õigusnõustajat.

Täiendavat infot õigusapteegi korralduse, nõustajate spetsialiteedi ja võimaluste kohta saab Eesti Juristide Liidu kodulehelt, telefonil 6313002 või EJL Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles