Foto: poevarast tabas haigushoog

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poevarast tabas haigushoog
Poevarast tabas haigushoog Foto: Erakogu

Täna kella 14 paiku tabas Põhja Rimis varguse kahtlusega meest terviserike, mille tulemusena viidi meesterahvas kiirabiga sündmuskohalt minema.

Turvamees pidas täna pärastlõunal Telliskivi Rimis kinni varguse kahtlustusega mehe, mistõttu kutsuti kohale politsei. Isikul tekkis terviserike ja kohale kutsuti kiirabi, kes viis ta haiglasse kontrolli. Kuna kohapeal ei olnud võimalik isikut tuvastada, teeb politsei seda esimesel võimalusel.

Ühe poekülastaja sõnul oli ta just kassas maksmas, kui lähedalasuvad turvaväravad hakkasid häiret andma. Väravaid läbinud mehe juurde tõttas selle peale turvatöötaja, kes soovis vaadata mehe põue.

Mees allus turvatöötaja korraldusele ja põuest tuli välja alkoholipudel, millele järgnes see, et noormees viskas ennast pikali. «Ta kukkus kuidagi väga pehmelt. Olen elus veel näinud, kuidas epileptik kukub. See ei näe nõnda välja,» ütles poekülastaja. «Mina ei usu, et tal mingi hoog peale tuli, see kukkumine oli lihtsalt nii võlts.»

Poodi külastanud naisterahva sõnul oli mehe vanus 30-35 aasta ringis. Politsei tuvastab varguse kahtlusega isiku esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles