Nõmme piirile kerkib uus elamurajoon

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaamos Kinnisvara rajab Nõmme ja Mustamäe piirile 16 maja ja lasteaiaga Hõbemetsa elurajooni.

Majad on projekteerinud arhitekt Irina Raud. On alustatud teise maja ehitusega, mis saab valmis selle aasta suvel. Kaamos Kinnisvara arendusjuhi Ivar Vahteri sõnul on Hõbemetsa arenduse puhul eelkõige mõeldud lastega perekondadele ning seetõttu on alale ette nähtud ka piirkonda teenindav lasteaed. «Teise maja ehitus juba käib ning võrreldes eelmise majaga oleme tõstnud suurte neljatoaliste perekorterite hulka, kuna nõudlus selliste  korterite vastu kasvab väga kiiresti. Lisaks pakume korteriomanikele kohustusliku kaheaastase ehitusgarantii asemel kolmeaastast garantiid, mis suurendab kliendi kindlustunnet ehituskvaliteedi osas,» rääkis Vahter.

Hõbemetsa on looduslähedane ja tihedalt haljastatud elurajoon, mille vahetusse lähedusse jäävad kõrghaljastusega männimets ja terviserajad. Kevadeks lõpetatakse elurajooni viiva esindusliku avenüü rajamine, tee valgustatakse ning selle äärde istutatakse kaherealine puiestik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles