Tallinna linnavolikogus tehti ajalugu: revisjonikomisjoni valiti esimene naisliige

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Sild.
Maris Sild. Foto: Mattias Tammet/Õhtuleht

Tänasel linnavolikogu istungil valiti  linnavolikogust lahkunud IRLi liikme Priit Värgi asemele SDE esitatud kandidaat Maris Sild.

Teine kandidaat oli Isamaa ja Res Publika Liidu esindaja Mart Nutt. «Maris Sild on Kristiine linnaosa halduskogu aseesimees, kellel on ka enam kui viie aasta pikkune töökogemus linnavolikogu komisjonides. Lisaks on Maris kogenud üliõpilasliider,»  tutvustas SDE fraktsiooni esimees Anto Liivat fraktsiooni üles seatud kandidaati.

«On üsna piinlik, et  revisjoni- ega innovatsioonikomisjoni liikmete hulgas ei ole ühtegi naist. Minu juhtimiskogemus näitab, et meeskonnad, kus on nii nais- kui ka meesliikmeid, on avarapilgulisemad ja tulemuslikumad. Usun, et vaatamata revisjonikomisjoni aukartustäratavale töömahule Tallinna linnavõimu rikkumiste tuvastamisel jätkub Marisel tahet ja pealehakkamist oma tööd südamega teha,» sõnas Liivat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles