Skandaalsed noorpoliitikud jagasid Edgari kohviku ees kanepiteed

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabaerakonna riigikogu valimiste kandidaadid Jevgeni Krištafoviš ja Sergei Metlev jagasid Edgari kohviku ees pirukaid ja kanepiteed.

Skandaalsed noorpoliitikud Krištafoviš ja Metlev jagasid täna kella 15 paiku Tallinnas Harju mäel kanepiteed ja pirukaid. Sündmuskohal viibinud Postimehe fotograafi sõnul olid poliitikud pirukatega kehvasti varustatud, sest pakutud paarkümmend pirukat said otsa juba 20 minutiga.

Krištafoviši sõnul möödus tänane aktsioon rahulikus õhkkonnas. «Keskerakonna aktsiooni reaalselt ei toimunud, olime ainult meie platsis. Inimesed olid kõik väga sõbralikud, sõid pirukaid, jõid meie teed ja rääkisid poliitikast,» kirjeldas aktsiooni Krištafoviš.

Veel nädal tagasi seisis sama mees kohviku juures plakatiga, millel oli sõnum «Achtung! Edgari pirukad on mürgised!», kuid see ei seganud teda täna ise pirukaid jagama tulemast. «See ongi normaalne Eesti valimisagitatsioon: kõik on omavahel sõbrad ja kõik saavad omavahel hästi läbi. Edgari kohviku avamisel toimunud vägivald ja sõimamised oli pigem erand, mis ainult kinnitab reeglit,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles