Vaata, palju makstakse Tallinnas noortespordiks toetust!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlustants.
Võistlustants. Foto: Joosep Martinson

Tallinna linn eraldab käesoleval aastal  laste ja noorte sporditegevuse toetamiseks 4,4 miljonit eurot – sellega tagatakse harrastajate ja treenerite pearaha baassumma 165 eurot, millele lisandub kvaliteetse spordiklubi puhul täiendav toetus 45 eurot harrastaja kohta.

Abilinnapea Mihhail Kõlvartil on eesmärk tagada linna eelarvest sporditegevuse toetus samas mahus, mis viimastelgi aastatel Tallinna 4–19- aastastele laste ja noorte, puuetega harrastajate ning treenerite kohta, olenemata toetatavate laste ja noorte arvu pidevast tõusust. Kui 2014. aastal eraldas linn sporditegevuse toetust kokku 20 282 harrastaja ja 429 treeneri kohta, siis 2015. aastal on toetatavate harrastajate arv tõusnud 21 030ni, mis on 4% enam kui 2014. aastal ning treenerite arv 437ni.

Sporditegevuse toetus on ettenähtud spordiklubidele ja -koolidele 4-6-aastaste iluuisutamise, ujumise, võimlemise ja võistlustantsuga tegelevate laste, 7-19-aastaste Tallinna noorte ja puuetega harrastajate ning püsiva töövõimetusega (vähemalt 40%) inimeste sporditegevuse korraldamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles