Vaata, milliseid kortereid müüakse uues Tondile kerkivas elamukvartalis!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pro Kapital rajab Tondi linnaosa südamesse uue tervikliku uusarenduse.

Elamukvartalit reklaamitakse kui rohelist, keskkonnasõbralikku, energiasäästlikku ja moodsat. Elamutes on soojusvahetiga sundventilatsioon, vesipõrandaküte ja puitalumiiniumaknad. Igas korteris panipaik, lisaks parkimiskoht hoone 0 korrusel ja korteri turvasüsteemiga ühendatud panipaik 1. korrusel. Korterite juurde kuuluvad suured rõdud 11-22,4 m2 ning viimasel korrusel paiknevad korterid saavad privaatsed katuseterrassid suurusega 47 m2.

Lubatakse ehitada ka mänguväljakud, jalutus- ja jooksurajad, lähedalasuvas Tere tennisekeskuses on sise- ja välisväljakud. Lähedal asub ka džuudoklubi, kergejõustikustaadion ja -hall, ujula, jalgpallikeskus, samuti lasteaiad, koolid ja kaubanduskeskused.

Müügisolevate korterite hinnad küünivad 1-toalisest (43m2) 89 900 eurost kuni 5-toaliseni (117 m2), mis maksab 259 500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles