Fotod: Mustamäele kerkib 8-korruseline kortermaja

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sipelga 3 maja
Sipelga 3 maja Foto: Uus Maa

Mustamäele Sipelga tänavale kerkib 8-korruseline kortermaja, mis valmib 2016. aasta kevadel.

Rajatav kortermaja paikneb A. H. Tammsaare tee ja Sõpruse puiestee ristmiku lähedale jääval Sipelga tänaval. Ehitatav maja on 8-korruseline, elamispinnad asuvad 2-8 korrusel ning panipaigad ja parkimiskohad on maja 1. ja 0. korrusel.

Majas on 41 korterit, pakkudes oma valikus nii kahe-, kolme-, kui ka neljatoalisi kortereid. Kõik korterid on avara rõduga ning suurte akendega. Maja saab valmis 2016. aasta kevadel. Korterite hinnad algavad 90 000 eurost ja lõppevad 120 000 euroga.

Maja on heas asukohas. «Lähedal on Sütiste-Nõmme parkmets, kus asuvad terviserajad annavad hea võimaluse spordi harrastamiseks ja rohelise elukeskkonna nautimiseks. Asukoha eeliseks on ka hästi toimiv infrastruktuur, sest siin asuvad nii kaubanduskeskused, söögikohad, koolid kui lasteaiad. Kesklinna jõuab 10-minutilise autosõiduga ning ka erinevad ühistranspordivahendid võimaldavad mugavat liiklemist erinevate linnaosade vahel,» ütles Uus Maa kinnisvarabüroo maakler Ave Klaser.

Hoone arendajaks on Hepsor OÜ ning ehitustööde peatöövõtjaks Mitt&Perlebach OÜ. Müügiga tegeleb Uus Maa Kinnisvarabüroo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles