Umbusaldusest pääsenud Savisaar: meie võidame jälle, teil pole hääligi!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavolikogu opositsiooni algatatud kuues umbusaldamine linnapea Edgar Savisaarele kukkus taas läbi: umbusalduse avaldamiseks on vajalik volikogu koosseisu häälteenamus, kuid umbusalduse poolt hääletas 18 linnavolinikku ning keskerakondlased jätsid hääletamata.

Kõnepulti tõusnud meer naeruvääristas oponente, väites, et nood ei tea isegi, miks teda umbusaldavad. «Need teie umbusaldused on naeruväärsed, endal teil pole hääligi,» põrkis linnapea. «Meie tegutseme linnarahva huvides ja võidame ka järgmised valimised,» teatas Savisaar võidukslt ning kiitis Keskerakonna vägitegusid.

Vastukaaluks sõna võtnud opositsiooni esindaja Juku-Kalle Raid (IRL) tuletas aga meelde, et uusi tramme ei pane Tallinnas liikuma mitte linnapea, vaid need on ostetud Euroopa rahade ja CO2 kvoodi müügi eest. «Savisaarel on nende trammidega täpselt sama vähe pistmist, kui kireval kukel munemisega,» teatas Raid. «Linnapea asi on teha oma tööd, mitte käia lasteaias lintidega mängimas, nagu väike infantiilne tüdruk.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles