Murdvaras tekitas 70-aastasele vanaprouale raskeid vigastusi

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Murdvaras. Foto on illustratiivne.
Murdvaras. Foto on illustratiivne. Foto: 15min/Scanpix

Reedel tungis varas 70-aastase vanaproua majja, võttis tema raha ja tekitas raskeid kehavigastusi.

23. jaanuaril sai politsei teate, et Nõmmel Rahumäel asuvas eramajas tungiti kallale 70-aastasele naisele ja varastati sularaha. Politsei ja prokuratuur alustasid juhtumi osas kriminaalmenetlust.

Õhtulehe andmetel sidus varas vanaproua kinni ning hakkas teda teda peksma näo- ja pea piirkonda.  Vanaproua on praeguseks saanud kodusele ravile ning tema elu ei ole ohus. Naise lähedased meediaga hetkel suhelda ei soovi, sest juhtunust saadud psühholoogiline trauma on liiga värske.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Veiko Randlaine sõnul juhtub selliseid olukordi Eesti harva. «Seda, et majja tunginud varas kodus olevat inimest ründaks, juhtub Eestis harva ning politsei teeb kõik selleks, et kurjategija tabada,» ütles ta. «Reedel töötas politsei aktiivselt sündmuskohal, et leida ründaja isiku kohta võimalikult palju infot – kriminalistid kogusid majast tõendeid ning patrullid otsisid ümbruskonnast politseikoertega tema jälgi. Soovime ohvrile kiiret paranemist ja töötame koos prokuratuuriga selle nimel, et kurjategija isik kindlaks teha ja ta kohtu ette tuua.»

Politsei palub kõigil, kel võib selle juhtumi kohta olla infot, anda sellest kindlasti teada politseile lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles