Saksa jätkamine linnavolikogu aseesimehena selgub esmaspäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volikogu esimees Toomas Vitsut ja aseesimees Katrin Saks.
Volikogu esimees Toomas Vitsut ja aseesimees Katrin Saks. Foto: Toomas Huik.

Sihtasutuse Tallinn 2011 nõukogust lahkunud ja sotsiaaldemokraatide Tallinna tegemisi teravalt kritiseerinud Katrin Saksa jätkamine linnavolikogu aseesimehena selgub esmaspäeval.

Katrin Saks ütles Postimees.ee, et tema jätkamise küsimust arutatakse Tallinna juhatuse koosolekul, mis toimub järgmisel esmaspäeval.

«Ei taha rohkem kommenteerida, kuid see on kindlasti arutelul,» sõnas Saks. «Räägime eelarvest ja sellest, kuidas oleme edasi koalitsioonis. Pole niivõrd küsimus, et kas olla, vaid kuidas olla.»

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna juhatuse esimehe Andres Anvelti sõnul oli Saksa küsimus küll juba fraktsioonis arutusel, kuid leiti, et ta peaks volikogu aseesimehena jätkama. Samas kinnitas Anveltki, et küsimus tuleb arutusele veel ka Tallinna juhatuses.

«Eks elu näitab, pole mõtet seda kirikukella liiga punaseks lüüa,» sõnas ta.«On tähtsamsid küsimusi nagu linna eelarve.»

Anvelti hinnangul on Saks volikogu aseesimehena hästi silma paistnud ja hakkama saanud.

«Eks tema avaldus oli ajakirjanduse poolt üle utreeritud, kuid peame sellest õppust võtma,» sõnas Anvelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles