Telliskivis korraldatakse tasuta teadmistepäev «Mida kardavad Sinu kalorid»

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduklubi Telliskivi.
Koduklubi Telliskivi. Foto: Martin Ilustrumm

Sel laupäeval toimub Telliskivi Koduklubis kalori hirmutamise päev - kohal on erinevad treenerid ja toitumisspetsid. Teadmistepäev on osalejatele tasuta.

Kell 11 alustavad päeva personaaltreenerid ja toitumisspetsialistid Mirko Miilits ja Kaia Kollo loenguga toitumisest. Südapäevast algavad demotreeningud - neis osaledes saab 30 minuti jooksul pildi ette, mida üks või teine treening endast kujutab ja kuidas see inimesele sobida võiks.

Teadmistepäeval on kavas üle 10 treeningu alates jõusaali ABC-st ja Pilatesest kuni Cardio Combatini välja. Koduklubi sõnul peaks igaüks sealt endale sobiva treeningu leidma.

Treeningutel osalemiseks tuleb end registreerida Koduklubi telefonil 56 810 888.

Kõik treeningud ja loengud on tasuta, lisaks loositakse kõigi teadmiste päeval osalenute vahel välja 3 treeningut koos personaaltreener Mirko Miilitsaga ja 3 treeningut koos personaaltreener Kaia Kolloga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles