Sauel varastati pea kilomeeter võrkaeda

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Saue vallas varastati täna öösel 30 000 euro väärtuses võrkaeda.

Põhja prefektuur teatas, et ööl vastu esmaspäeva varastati Saue linnast 750 meetrit võrkaeda, mille väärtus oli 30 000 eurot. Võrkaed jooksis mööda kergliiklustee äärt.

Saue vallavanem Andres Laisk ütles, et kuigi aed oli valla ja linna piiril, siis tegemist oli ikkagi valla omanduses oleva aiaga. «See kergliiklustee ühendab Laagri alevikku Saue linnaga ja on mõeldud kergliiklustee eraldamiseks raudteest. Kohas, kus tee kulgeb paralleelselt raudteega, varastatigi aed ära,» selgitas Laisk. «Tubli lõikus on olnud. See koht on selline kõrvaline ja öisel ajal seal inimesi eriti ei liigu.»

Vallavanema sõnul on lähiajal analoogne vargus aset leidnud ka Laulasmaal ning tegu võib olla samade inimestega. Politsei pressiesindaja Marie Aava sõnul ei ole vargaid veel tabatud. Ei ole ka teada, et keegi oleks sündmust pealt näinud.

Vargad olid aia kallale asunud sadakond meetrit raudtee ületuskohast eemal. Kergliiklusteel on näha rohkem kui ühed autojäljed ning järjest on maha võetud ja ära viidud sadakond meetrit aia võrkpaneele. Kusjuures vargad on olnud valivad ning veidigi katkised või kõverad aiapaneelid on alles jäetud ning järgmised võetud veidi kaugemalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles