Põhja-Tallinna valitsus nõuab IRLi reklaami eemaldamist

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinna valitsus süüdistab IRL-i peasekretäri Tiit Riisalot seaduserikkumises.
Põhja-Tallinna valitsus süüdistab IRL-i peasekretäri Tiit Riisalot seaduserikkumises. Foto: Jaanus Lensment

Põhja puiesteel, Rimi kaupluse parkla territooriumil seisis eile reklaamtreiler IRL-i liikme Tiit Riisalo valimisreklaamiga, linnaosavalitsuse teatel on tegu seaduserikkumisega.

«LED-ekraaniga reklaamtreiler on omaniku nimega tähistamata. Reklaamtreileri asukohta ei ole Põhja-Tallinna valitsusega  kooskõlastatud. Tallinna linna heakorra eeskirja § 10 sätestab välireklaami ja teabe ning välireklaami- või teabekandja paigaldaja kohustused. Selle alusel kohustub paigaldaja välireklaami kujunduse ja paigutuse asukoha kooskõlastama asukohajärgse linnaosa valitsusega enne selle paika panemist,» ütles linnaosavalitsuse pressiesindaja Raivo Lott.

Ta lisas, et linnaosavalitsus saatis IRL-ile nõude kooskõlastamata välireklaam viivitamatult eemaldada, sest seadused on täitmiseks kõigile. Täna ennelõunal seisis reklaam siiski veel oma kohal.

«IRL on selle reklaami tellinud reklaami paigaldajalt ning paigaldamisega tegelev firma tegeleb olukorra lahendamisega,» teatas IRL-i pressiesindaja Kaido Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles