Keskraamatukogu alustab bussipeatustes imagokampaaniat: vutt-vutt raamatukokku

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogu teenuseid reklaamiv plakat
Raamatukogu teenuseid reklaamiv plakat Foto: Tallinna Keskraamatukogu

Alates 19. jaanuarist näeb Tallinna bussipeatustes ja valgusvitriinides raamatukogu teenuseid reklaamivaid plakateid. Raamatukogu sõnul on kampaania eesmärgiks muuta raamatukogu senist kuvandit, et sealt saab ainult raamatuid laenutada. Tegelikult pakutakse märksa mitmekesisemaid teenuseid.

Tallinna Keskraamatukogu direktor Kaie Holm: «Püüame Tallinna Keskraamatukogu ebatraditsiooniliste teenuste reklaamimisega murda arusaama raamatukogust kui ainult raamatute laenamise kohast. Raamatukogus saab tegelikult arutleda loetud kirjanduse üle, kuulata muusikat ning teha palju muud huvitavat ja arendavat».

«Laenutame e-lugereid, õpetame kasutama arvutit, nutiseadmeid ja e-teenuseid. Laenutame kaasaegseid e-raamatuid, et kultuur ja kirjandus oleks kättesaadav igaühele, sõltumata sissetulekust,» sõnas raamatukogu teenindusdirektor Triinu Seppam.  

Kampaania algab 19. jaanuaril ning selle käigus näeb bussipeatustes ja valgusvitriinides raamatukogu teenuseid reklaamivaid plakateid. Välireklaami toetavad raadioreklaam ning plakatid Tallinna Keskraamatukogu teenindusosakondades ja haruraamatukogudes.

Tallinna Keskraamatukogu kampaaniat rahastab programmi Rahvaraamatukogud 2020 raames Lugemise & Kirjutamise Fond. Kampaania nimi on «Tule raamatukokku!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles