Sotsid Katrin Saksa järglase määramisega ei kiirusta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Saks.
Katrin Saks. Foto: Peeter Langovits.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna juhatuse esimehe Andres Anvelti sõnul ei kiirusta nad Tallinn 2011 nõukogus Katrin Saksa järglase määramisega, sest esmalt tuleb selgeks rääkida juhatusega seonduv.

Sotside hinnangul peaks sihtasutuse Tallinn 2011 juhatuses olema teinegi liige, kes oleks poliitiliselt sõltumatu ja kõigutamatu ekspert. Seetõttu pole nõukogu liikme määramine Anvelti sõnul praegu nii terav küsimus.

«Oleme arutanud küll, kuid arvan, et otsustama hakkame, kui oleme selguse saanud, kuidas sihtasutuse. juhatuses edasi läheb,» selgitas Anvelt. «Võtsime piirkonna juhatuses seisukoha, et lahendame juhatuse esimesena.»

Täna kogunenud Tallinna koalitsiooninõukogus aga juhatuse laiendamise küsimust ei arutatud ja erakonna esimees Jüri Pihl ütles Postimehele, et keskenduti järgmise aasta eelarve perspektiividele.

«Kaalume seda küsimust mõnel järgmisel korral,» sõnas Pihl.

Tallinna volikogu aseesimees Saks teatas, et taandab end sihtasutuse Tallinn 2011 nõukogust ja esitas lahkumisavalduse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles