Tallinn pani müüki kaks hinnalist kesklinna kinnistut

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püssirohu 6 elamu
Püssirohu 6 elamu Foto: Google maps kuvatõmmis

Tallinn pani enampakkumisele kaks kesklinnas asuvat hinnalist kinnistut. Pille tänav 24 asuva kinnistu alghind on 153 000 eurot ja Püssirohu 6 kinnistu 312 000 eurot.

Kesklinnas Veerenni asumis paiknev, 729 ruutmeetri suurune tühermaa, läheb müüki alghinnaga 153 000 eurot. Kinnistu asub aadressil Pille tänav 24 ning sellel alal paikneb ka kaheksa korteriga kahekorruseline elamu, mis on viimased kümme aastat olnud peaaegu tühi.

Teine väärtuslik kinnistu läheb müüki Püssirohu tänaval. Püssirohu 6 hooned on enampakkumisel alghinnaga 312 000 eurot. Müüki lähevad elamu ja pesukööki. Hooned on amortiseerunud ja enne kasutusse võtmist vajavad mõlema põhikonstruktsioonid, torustikud ning tehnoseadmed põhjaliku remonti.

Püssirohu tänav 6 kinnistu ei ole kasutusse antud ja selle osas ei ole sõlmitud üürilepinguid. Hoonete elektri- ja veevarustus on suletud ning tarbimislepingud on endise kasutaja poolt lõpetatud. Samuti puudub elamus (mis oli kunagi kasutusel büroohoonena) küte, kuna kohalik keskkütekatel on demonteeritud.

Alghinnaga 295 500 eurot on enampakkumisel ka Liivalaia tänaval asuv korteriomand, mille reaalosaks on mitteeluruum üldpinnaga 1151,1 ruutmeetrit.

Ühtse müügiobjektina on enampakkumisel seitse Harju maakonnas Harku ja Saue vallas asuvat kinnistut. Maatulundusmaa ja kaitsealuse maa sihtotstarbega kinnistute kogupindala on ligikaudu 15,7 ha. Kinnistud on enampakkumisel alghinnaga kokku 28 400 eurot.

Harju maakonnas Harku vallas Vääna-Jõesuu külas asuv Maamesilase tee 46 kinnistu on enampakkumisel alghinnaga 22 000 eurot. Elamumaa sihtotstarbega kinnistu pindala on 865 m2. Kinnistul asub suvila, mis ei ole kantud ehitisregistrisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles