Nõmme keskuses on taas avatud linnaosavalitsuse teenindussaal

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme teenindussaal.
Nõmme teenindussaal. Foto: Jukko Nooni

Sellest nädalast on Nõmme keskuses taas avatud linnaosavalitsuse teenindussaal.

Teenindussaal asub endises jaamahoones aadressil Jaama 18, sissepääs Nõmme tervisekeskuse poolsest küljest.

Nõmme linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul on Nõmme keskuses olnud elanike paremaks teenindamiseks aastaid teenindussaal, mis mullu suvel ajutiselt suleti. «Endistes teenindussaali ruumides tegutseb nüüd postkontor. Pidasime oluliseks, et postkontori teenus Nõmme keskuses säiliks. Vanad postkontori ruumid osutusid postiettevõttele liiga suureks ning kuna linnaosavalitsusel polnud piirkonnas pakkuda ühtki vaba äriruumi, leiti ainsa võimalusena anda senised teenindussaali ruumid aadressil Jaama 1 Nõmme postkontori kasutusse ja leida teenindussaalile uus asukoht,» selgitas Terik.

Linnaosavalitsuse teenindussaalis võetakse vastu taotlusi ja avaldusi, saab elukohta registreerida, tehakse väljavõtteid pereregistrist. Samuti võetakse seal vastu ajalehe Nõmme Sõnumid erakuulutusi. Telefonipäringutele vastatakse telefonil 645 7333.

Endises Nõmme jaamahoones asuvad lisaks teenindussaalile veel Nõmme muuseum, munitsipaalpolitsei tugipunkt, peatselt avab hoone ühes tiivas uksed restoran.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles