Tallinna tänavatel parandatakse löökauke

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teekate on hakanud suurtes piirides kõikuva välistemperatuuri tagajärjel murenema ning tänavatele tekivad kevadele omased augud.
Teekate on hakanud suurtes piirides kõikuva välistemperatuuri tagajärjel murenema ning tänavatele tekivad kevadele omased augud. Foto: Liis Treimann

Muutlike ilmaolude tõttu on keset talve tänavatele tekkinud tavaliselt kevade tulekuga kaasnevad löökaugud.

Kuna löökaugud tekkivad sula, sademete ja intensiivse liikluse tingimustes vaid loetud tundidega, on oodatud linnakodanike info sõidukitele ohtlikest löökaukudest linna abitelefonile 1345.

Käesoleval talve muutlikud ilmastikutingimused, mille käigus toimuvad korduvad sulamis- ja külmumistsüklid, soodustavad  sõiduteede teekatete lagunemist, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Talveperioodil teevad järelvalveinspektorid iga päev Tallinna tänavate seisundi järelevalvet. Teekatte remonttöid tehakse regenereeritud mustseguga. Tänase seisuga töötab ööpäevaringselt ohtlike aukude remontimisel neli brigaadi.  Esmajärjekorras likvideeritakse peatänavatel ja ühistranspordimarsruutidega seotud tänavatel olevad väga sügavad ja avariiohtlikud löökaugud

Löökaukude remonti tehakse täna, 14. jaanuaril näiteks Vilmsi, Raua, Odra, Koidu, Tammsaare teel, Sõpruse puiesteel jpt tänavatel. Nõmmel,  Lasnamäel, Kristiines , Haaberstis ja Kesklinnas toimub liigvee pumpamine ja äravedu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles