Kodulinna maja avab vanalinna tulevikku käsitleva sarja

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnamüür.
Linnamüür. Foto: Peeter Langovits

Kodulinna maja jätkab jaanuaris  sarjaüritustega ja avab uue, Vanalinna tulevikku käsitleva sarja. Samuti pääsevad huvilised viiel päeval nädalas tutvuma linnamüüri ja tornidega.

Pühapäeval, 18. jaanuaril kell 14 minnakse tutvuma ajaloolise linnahoonega, mille asukohas on märgitud püsivat tegevust juba aastal 1333. Osavõtuks tuleb registreeruda Kodulinna Majas, Gümnaasiumi 3, telefon 6449867.

Teisipäeval, 20. jaanuaril kell 18 alustab uus  aastaringne  sari  «Mõttemäng vanalinnaga.» Erinevate eestkõnelejate veetavate diskussioonide käigus tahetakse jõuda välja  ideaalse Tallinna vanalinnani aastal 2050. Sarja avaürituse avavad praegused linnaametnikud, kõigil huvilistel-osalejatel on kaasamõtlemise ja -ütlemise võimalus. Kolmapäeval, 28. jaanuaril  kell 18 jätkuvad kohtumisõhtud Tallinna abilinnapeadega - sel korral avaldab tulevikuplaane Eha Võrk.

Talveperioodil, kuni märtsikuu lõpuni võimaldab Kodulinna Maja huvilistele ka pääsu linnamüürile ja  Nunne, Sauna ja Kuldjala torni. Avatud esmaspäeval, teisipäeval, reedel, laupäeval ja pühapäeval kell 11-16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles