Kaablirike jättis tiheda liiklusega ristmiku foorita

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foor.
Foor. Foto: Liis Treimann

Tallinnas ei tööta teist päeva korralikult foorid tiheda liiklusega Pärnu ja Viljandi maantee ristmikul, põhjuseks maa-aluse kaabli tõsine rike. Varukaabel peaks foorid siiski teisipäeva keskpäevaks töökorda seadma.

«Eile avastasime rikke fooris Pärnu ja Viljandi maantee ristmikul ning selgus, et fooripostide vaheline maa-alune kaabel on rikkis,» selgitas pealinna foore hooldava ASi Signaal fooriosakonna juhataja Peeter Toon. «Kaabel asub aga sõidutee all ning esmaspäeval oli liiga külm, et hakata seda lahti võtma. Toimus kaablisoonte vahetus, hommikul kelll 10.27 saime foori ajutiselt tööle, õhtul kella 9 paiku lülitati see välja,» selgitas Toon.

Teisipäeva hommikul alustati aga mainitud ristmikul maapealse  varukaabli paigaldusega tänavavagustuspostide abil, keskpäevaks loodetakse foor tööle saada. Suvel alustatakse aga maa-aluse kaabli vahetusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles