Kohtuotsuse kuulutamine Taavi Aasa nõuniku üle lükkus edasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Harju maakohus pidi esmaspäeval kuulutama lahendi Tallinna abilinnapea Taavi Aasa nõuniku Maimo-Lii Paloveeri süüasjas, kuid see lükkus edasi.

Harju maakohtu pressiesindaja Kristina Otsa sõnul arutas kohus süüasja kinniste uste taga, kuid otsuse kuulutamine pidi olema avalik, samas lükkus see kohtuniku haigestumise tõttu teadmata ajaks edasi.

Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistab Paloveeri kuriteo toimepanemise tulemusel saadud vara hoidmises. Koos Paloveeriga astus kohtu ette Ingar Luup, keda prokuratuur süüdistab võimuesindaja solvamises, kehalises väärkohtlemises ja väljapressimises.

1999. aasta kevadest Keskerakonda kuuluvat ning abilinnapead linnaplaneerimise ja transpordiga seotud küsimuste lahendamisel nõustavat Paloveeri ähvardab kuritegelikult teel saadud vara hoidmises süüdimõistmisel rahaline karistus või kuni üheaastane vangistus.

Luupi ähvardab süüdimõistmisel väljapressimises rahaline karistus või kuni viieaastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles