Tallinna-Keila maantee läheb kaheks kuuks kinni

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevast suletakse Paldiski maantee lõik tallinna piirist kuni Hüüru veskini.
Esmaspäevast suletakse Paldiski maantee lõik tallinna piirist kuni Hüüru veskini. Foto: Peeter Langovits

Esmaspäeval algab teekatte taastusremont Tallinna-Keila-Paldiski maanteel, transiitliiklus suunatakse teetööde ajaks Pärnu maanteele.


Remonti läheb maantee lõik Tallinna piirist kuni 16. kilomeetrini, ehk pisut Hüüru veskist edasi, teatas maanteeinfokeskus.

Keilast tulev liiklus suunatakse mööda Tallinna ringteed Kanama liiklussõlme ja Tallinna-Pärnu maantee kaudu Tallinna. Ümbersõiduna on võimalik kasutada ka Laagri-Harku teed ja Tallinnast väljasõidul Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maanteed.

Maantee jääb avatuks vaid ühissõidukitele ning Hüüru ja Vatsla küla elanikele. Tööde lõpptähtaeg on 15. november. Põhja Regionaalse Maanteeameti direktori asetäitja Aivo Salumi sõnul peavad selleks ajaks olema tehtud kõik tööd, sealhulgas paigaldatud valgusfoorid ja liiklusmärgid ning tehtud haljastus, seal kus ee ette on nähtud.

«See tähendab, et asfalt peab seal maas olema tunduvalt varem ja niipea kui asfalteerimistööd on lõppenud, avame maantee jälle liiklusele. Nii et autojuhtidel tuleb kannatada maksimaalselt kaks kuud ja kui hästi läheb, siis natuke vähemgi,» lausus Salum.

See, et tee-ehituse algus kooli alguse kokku langeb, on tema sõnul asjaolude õnnetu kokkulangemine. Nimelt korraldati teeremondiks projekteerimis-ehitushange ning projekteerimine võttis plaanitust tunduvalt rohkem aega. Esialgsete plaanide kohaselt pidanuks teeremont algama juba augusti esimestel päevadel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles