Tallinn jagab korteriühistutele tasuta graniitkillustikku

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libe kõnnitee.
Libe kõnnitee. Foto: Tairo Lutter

Tallinna linnaosad jagavad haridusasutustele ja korteriühistutele tasuta graniitsõelmeid. Linnaosades on graniitsõelmete eraldamise kord erinev. Loe, kuidas käib graniitsõelmete eraldamine sinu linnaosas.

Lasnamäe

Lasnamäel jagatakse korteriühistutele ja haridusasutustele tasuta graniitkillustikku alates 2. jaanuarist. Kokku on kampaania raames plaanis jagada 25 tonni graniitkillustikku. Sõltuvalt maja suurusest, korterite ja trepikodade arvust, võivad korteriühistud taotleda kuni viis kotti graniitkillustikku.

Vastava taotluse võib vormistada kohapeal Lasnamäe Linnaosavalitsuses (Pallasti 54), või saata e-posti teel aadressile: moonika.vister@tallinnlv.ee; diana.buchmann@tallinnlv.ee .Vastuseks saadetakse taotlejale teade, kus informeeritakse, millal ja kus on võimalik saada tasuta graniitkillustikku.

Nõmme

Nõmme Linnaosa Valitsus on korteriühistutele ja pensionäridele talviseks libeduse tõrjeks tasuta graniitsõelmeid jaganud juba detsembri algusest alates ning jagamine jätkub ka jaanuaris.

Huvilistel tuleb ühendust võtta e-kirja teel einar.tamm@tallinnlv.ee või telefonil 645 7312, et kokku leppida, millal ja kust sõelmed kätte saab.

Kesklinn

Tallinna Kesklinna Valitsus otsustas sel aastal jagada graniitsõelmeid lasteaedadele ja kortermajadele, igaühele 2-3 kotti, vastavalt hooldusala suurusele. Jagamisega alustatakse järgmisel nädalal. Kristiines jagatakse  sõelmeid kõikidele soovijatele KÜdest juba alates eelmise, 2014. aasta lõpust.

Jagamisega alustame järgmisel nädalal. Täpsem info avaldatakse Kesklinna Valitsuse kodulehel ja Facebookis, samuti teavitatakse graniitsõelmete jagamisest korteriühistuid, asumiseltse ja lasteaedu.

Mustamäe

Mustamäe Linnaosa Valitsus eraldab sellel talvel igale Mustamäe korteriühistule tasuta kaks kotti libeduse tõrjeks mõeldud graniitsõelmeid, mille saab kätte oma andmete esitamisel  OÜ Jaaksoni Linnahoolduse hoovist, Laki tn 13, telefon 656 3548. Sõelmetele tuleb oma transpordiga ise järele minna.

Sõelmete eraldamine toimub 5. jaanuarist kuni 31. jaanuarini.

Haabersti

Haabersti Linnaosa Valitsus jagab linnaosa korteriühistutele libedusetõrjeks graniitsõelmeid. Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul on Haaberstis korteriühistute ja linnaosa valitsuse vahel pidev koostöö hästi toiminud. «Oleme jaganud korteriühistutele graniitsõelmeid alates 2004. aastast ning teeme seda ka sel aastal,» sõnas Jürgenson.

Killustikukoguse kättesaamiseks tuleb võtta ühendust linnaosa haldusosakonna töötajatega telefonidel 640 4843 või 640 4811.

Kristiine

Kristiines jagatakse  sõelmeid kõikidele soovijatele KÜdest juba alates eelmise, 2014. aasta lõpust.

Põhja-Tallinn ja Pirita ei ole graniitsõelmete eraldamise kohta andmeid edastanud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles