Tallinna sügisjooksu korraldajad saavad tänavad sulgeda tasuta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta sügisjooks.
Eelmise aasta sügisjooks. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsus vabastab 14. septembril toimuva sügisjooksu eestvedaja MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi teede ja tänavate sulgemismaksust.


Abilinnapea Jaanus Mutli ütles Raepressi vahendusel, et kuna SEB Tallinna sügisjooks on laiemale avalikkusele huvi pakkuv rahvusvaheline jooksuvõistlus, siis vabastatakse võistluste korraldaja teede ja tänavate sulgemismaksust.

Korraldaja ei pea kompenseerima ka ühistranspordi ümbersuunamisega kaasnevaid kulusid.

14. septembril piiratakse Tallinnas liiklust kella 6st kuni 15.30ni Pirita teel, Ahtri tänaval, Rannamäe teel, Toompuiesteel ja Kaarli puiesteel.

Kella 9st kuni 14.30ni suletakse liiklus Vabaduse väljakul, Pärnu maanteel, Viru väljakul, Narva maanteel, Filmi tänaval, Nafta tänaval, Tuukri tänaval, Rannamäe teel ja Harju tänaval.

Võistluse ajaks muudetakse autobussiliinide nr 1a, 2, 3, 5, 8, 15, 16, 17a, 18, 19, 20, 23, 23a, 29, 34a, 35, 36, 38, 40, 44, 51 ja 60 marsruute.

Trollibuss nr 1 suunatakse võistluste ajaks Balti jaama ja trammide number 1 ja 3 liiklus katkestatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles