Lasteaiast lahkunud väike poiss tegi läbi suure seikluse

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Kannikese lasteaias ronis neljapäeval üle aia püsimatu loomuga poiss. Paaritunnised otsingud päädisid pärastlõunal lapse leidmisega.
Tallinnas Kannikese lasteaias ronis neljapäeval üle aia püsimatu loomuga poiss. Paaritunnised otsingud päädisid pärastlõunal lapse leidmisega. Foto: Sander Ilvest

Täna lõuna ajal Kannikese tänaval asuvast lasteaiast lahkunud nelja-aastane poiss jõudis teha pika rännaku, enne kui ta tähelepanelike inimeste abiga leiti.

Poiss oli jõudnud Kannikese tänavalt omapäi Tammsaare tee ja Rahumäe tee ristmikule. Seal märkas teda Metro Auto töötaja, kes lapse kontorisse kutsus ja temast politseile teatas.

«Poiss seisis Säästumarketi parklas, täpselt Metro Auto parkimiskohtade vastas. See jäi kohe silma, et väike laps seisab üksi nii ohtlikult tee ääres. Vaatasin, et ühtegi täiskasvanut läheduses ei ole ja küsisin poisi käest, et kus vanemad on,» rääkis poisi leidnud Margus Must.

Poiss püüdis enda ees lükata Säästumarketi käru, millest paistis üks mängukaru ja veel mingeid mänguasju, mis võisid pärineda sealtsamast Säästumarketist.

Küsimise peale poiss midagi ei vastanud. Samal ajal läksid sealt mööda Musta kolleegid Metro Autost, kes juba teadsid, et üht väikest poissi otsitakse linna peal taga. «Siis viisime ta enda juurde sooja ja helistasime politseisse. Politsei tuli koos poisi emaga väga kiiresti. Tal endal ei paistnud midagi viga olevat, ta oli täiesti rõõmus ja rahulik,» rääkis Must.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles