Tallinnas lasteaiast kadunud nelja-aastane poiss leiti üles!

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 11.45 ajal sai politsei teate, et Tallinnas Kristiine linnaosas asuvast erivajadustega lastele mõeldud Kannikese lasteaiast on õues mängimise ajal läinud kaduma 4-aastane poiss. Last otsiti politsei ja turvateenistusega, pärastlõunal leiti poiss üles.

Kuidas väike laps lasteaia väravas välja sai, on esialgu ebaselge. Lasteaia jalgvärav on suletud lingiga ning autovärav aia ülaservas oleva krambiga, milleni laps ei peaks kuidagi ulatuma.

Alguses oletati lasteaias siiski, et õues mängimise ajal võis poiss üle aia ronida. Arvati ka, et lapse võis ära viia tema isa, keda lasteaia töötajad ei olnud kunagi näinud. Veidi hiljem selgus aga, et lapse isa elavat kusagil kaugel maal ning see, et ta salaja siia oma poega ära viima oleks tulnud, olevat äärmiselt ebatõenäoline. «Lapse isa on kaugel ja ema on täiesti meeleheitel,» ütles kadunud lapse perekonnatuttav, kes oli lasteaia juurde vaatama tulnud, kas saab kuidagi otsingutel abiks olla.

«Olen siin ümbruses juba kõik nurgatagused läbi käinud. Ei saa aru, kuhu nelja-aastane laps võis siin minna,» ütles ta. Samal ajal otsisid last ka kaks turvafirma patrulli ja kaks politseiautot. Küsimas käidi lähedalasuvas Grossi poes ning last otsiti ka veidi kaugemal asuvast Kristiine keskusest.

Pärast paaritunniseid otsinguid leidsid möödakäijad poisi mitme kilomeetri kauguselt Tammsaare teelt autokeskuse ja Tondi Selveri lähedalt.  Tõenäolselt üritas ta minna oma koju Siili elurajoonis. Poisi tervis on korras ja ta on ema hoole all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles