Põhja politseiprefektuuri kriminaalbüroo saab uue juhi

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmet Tambre.
Urmet Tambre. Foto: Põhja politseiprefektuur

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo saab peagi uue juhi: Postimehele teadaolevalt asub kuu aja pärast sellesse ametisse senine MTA uurimisosakonna narkotalituse juhataja Urmet Tambre, kes on ka varem politseis töötanud.

Urmet Tambre on mitmeid aastaid töötanud Maksu- ja Tolliametis, viimased kaks juhtinud sealset narkoüksust. Vahepeal on ta aasta olnud nõunik Kosovos, kolm aastat aga sideohvitser Haagis. Ta on lõpetanud politseikooli 1997. aastal ning Sisekaitseakadeemia politseieriala aastal 2003. Pärast politseikooli lõpetamist töötas Tambre kriminaalpolitseinikuna toonases Tallinna politseiprefektuuris.

Põhja prefekt Kristian Jaani näeb Tambres tugevat juhti, kel on piisavalt elu- ja erialast kogemust. «Urmet Tambrel on olnud väga mitmekülgne karjäär. Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juhtimine on vastutusrikas ja nõudlik ametikoht, mis eeldab korralikku kogemuste pagasit. Ootan Tambrelt kindlakäelist juhtimisstiili. Tean, et ta on meeskonnamängija, kes leiab koos oma meeskonnaga ka keerulistes olukordades võimalikest lahendusest parima,» rääkis Jaani.

«Mul on hea meel liituda meeskonnaga, kellega olen Maksu- ja Tolliametis töötamise ajal teinud aastaid head koostööd. Hindan kolleege, kellega saab ausalt probleemide üle arutleda, kes ei karda ise lahendusi otsida ja neid julgelt välja pakkuda,» kommenteeris Tambre.

Põhja prefektuuri senine kriminaalbüroo juht Kaido Kõplas määrati uueks Lääne prefektiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles