Mustamäel korraldatakse tänavu linnarahvale 250 kultuurisündmust

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe. Männi park.
Mustamäe. Männi park. Foto: Mihkel Maripuu

Möödunud aastal toimus Mustamäel üle 250 linnarahvale mõeldud ürituse. 2015. aastal tahetakse kultuuririndel samas vaimus jätkata ning investeerida mitmetesse avalikesse hoonetesse ja infrastruktuuri.

Tänavu jätkuvad linnaosa traditsioonilised üritused: valgusfestival «Valguse vägi», koguperefestival ja Tervisepäev Männi pargis, igakuised salongiõhtud Mustamäe Kultuurikeskuses Kaja ja samuti Kaja KINO, mis on väga hästi käima läinud. Lisaks eelolevale toimuvad Mustamäel laulukonkursid «Mustamäe Laululind» ja «Mustamäe Laululinnuke», lasteaedade tantsu- ja laulupeod ja palju muud.

Männi pargis avati möödunud aasta kevadel Mõtiskluste aed, kus on nimelised pingid Eesti kirjanduse suurmeestele Vildele, Tammsaarele, Sütistele ja Undile. «2015. aastal lisandub aeda kindlasti veel mitu pinki. 2015. aastal tähistame Eduard Vilde 150. sünniaastapäeva, nii et märtsikuusse oleme koostöös Vilde muuseumiga planeerinud ka päris mitmeid Vildele pühendatud üritusi,» ütles Mustamäe linnaosavanem Helle Kalda.

«Mustamäe sisekvartaliteede jooksvaks remondiks on sel aastal eraldatud 500 000 eurot, koos projektiga «Hoovid korda» loodame sel aastal lahendada mitmed murekohad selles vallas. Investeeringute osas paljud läbirääkimised veel käivad, kindlalt võin öelda seda, et jätkuvad Akadeemia tee 30 tuleva ujula, spordikompleksi ja linnasauna projekteerimistööd,» lausus Kalda. «Mustamäe Keskus on lubanud aasta lõpus avada Mustamäel Baltimaade moodsaima kobarkino, ootame sedagi põnevusega.»

Kohe, kui talv püsivamalt kohale jõuab, tehakse linnaosa esindusparki Männi parki uisuväljak - kõik ettevalmistused selleks on linnavalituse meie poolt juba tehtud.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles