Retrogrupp Earth,Wind&Fire tuleb Tallinna

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay
Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay Foto: Kultuurikava.ee

Seitsmekümnendate ja kaheksakümnendate megahitte esitav Earth, Wind & Fire esineb septembris 2015 Tallinnas klubis Factory.

Earth, Wind & Fire andis aasta lõpus välja oma esimese pühadealbumi läbi ajaloo, mil nimeks «Holiday». Bändi laulja ja kaaslooja Philip Bailey ütles: «See album on bändi esimene ja ainuke pühadeaja album. Meil on suur rõõm see meie praegustele ja tulevastele fännidele välja anda. Soovime teie peredele häid ja rahulike pühi.»

Earth, Wind & Fire sai alguse 1969. aastal Chicagos. Bänd on tegutsenud üle viiekümne aasta, luues muusikat, mis ühendab erinevaid aastakümneid. Earth, Wind & Fire on vastu võetud Rock'n'roll -ja vokaalanasamblite kuulsuste halli, võitnud kaheksa Grammy auhinda, neli American Music Awards`i ning teisi mitmeid tiitleid, kuhu kuulub ka prestiižne Soul Train Legend’i tiitel. EWF on müünud rohkem kui 90 miljonit albumit ülemaailmselt ning on siiani üks tugevamaid tuuritavaid bände.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles