Restoran Konrad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ideaalne paik ärikohtumisteks ja lõuna- ning õhtusöökideks. Restoran loeb tipptasemel peakoka Rene Uusmehe juhtimisel enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt erinevatest ajastumõjutustest Eesti toidukultuurile 20. sajandist kuni tänapäevani, hetkekski unustamata moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet. Restoran Konrad jätkab Hotell Palace hotellitubade sisekujunduses leiduvat tagasivaadet 1917–1940 perioodi kaunitele kunstidele, kombineerides nii kirjanduse ja maalikunsti kaasaegse kokakunstiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles