Pank jättis Saue marsruuttaksota

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saue-Tallinn-Saue marsruuttaksoliin lõpetas sõitmise 1. septembril. Pildil talvine Estonia teatri esine marsruuttakso peatus.
Saue-Tallinn-Saue marsruuttaksoliin lõpetas sõitmise 1. septembril. Pildil talvine Estonia teatri esine marsruuttakso peatus. Foto: Peeter Langovits

Marsruuttakso liin Saue-Tallinn-Saue reisijaid tabas septembrikuu alguses halb üllatus - majandusraskustes marsruuttaksofirma OÜ Mauman Reisid pidi võlgade katteks bussid pangale loovutama.


Saue linnavalitsuse teatel pole firma linnajuhte liini tegevuse lõpetamisest informeerinud ning paljud Saue elanikud on pöördunud kurtmiseks just nende poole.

Linnavalitsus andis liini lõpetamisest teada ka Harjumaa ühistranspordikeskusele, kellele see uudis oli samuti üllatuseks.

OÜ Mauman Reiside omaniku Martti Penu tänahommikune selgitus Saue linnavalitsusele oli, et firma on majanduslikes raskustes ja pank võttis bussid ära.

Linnavalitsus teatas, et püüab tekkinud olukorrale lahenduse leida ning alustab koos Harjumaa ühistranspordikeskusega antud liinile uue vedaja otsimist.

Seniks peavad elanikud kahjuks piirduma olemasolevate ühistranspordivõimalustega, milleks on elektrirong ning liinibuss nr. 190.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles