Vihane lugeja: signaalitamine Tallinna tänavatel läheb üle piiri!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ummik Järvevana teel.
Ummik Järvevana teel. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Tallinncity toimetuse poole pöördus vihane lugeja, kelle meelest lähevad Tallinna närvilised liiklejad oma signaalitamisega üle igasuguse piiri.

«Haige ilma põhjuseta tuututamine käib nüüd kogu aeg, kui kasvõi sekundiks foori taha seisma jääd,» pahandas lugeja, kelle sõnul varasemalt niisugust asja polnud. «Kui ei taha kollase tulega ristmikule sõita, läheb selja taga kohe hirmus tuututamine lahti, ummikutest ma üldse ei räägigi! Tropid autoroolis signaalitavad isegi jalakäijatele, kui nood ülekäigurada juhtidele sobimatus kiiruses ületavad, isegi parklates antakse muudkui signaali. Selline käitumine ajab täitsa vihale,» elas lugeja oma pahameele välja.

Põhja prefektuuri liiklusjärelvalvekeskuse juhi Elari Kasemetsa sõnul on signaali eesmärk ennetada ohtu ja seda tuleks kasutada vaid ohu tekkimisel või väljaspool asulat liikleja tähelepanu äratamiseks. «Seejuures tuleks olla ettevaatlik, et signaali laskmisega mitte eksitada või ehmatada kaasliiklejaid. Signaali tuleb kasutada mõistlikult ja vaid võimalike liiklustakistuste ilmnemisel.»

Kuidas tundub olukord  Tallinna tänavatel teistele lugejatele?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles