Kopli tänavale kerkib kaasaegne elamukompleks

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Kalamaja piirkonda (Kopli 76a) kerkib kolmest isikupärasest hoonest koosnev elamukompleks, kus miljööväärtuslik ümbrus on integreeritud väärika 1950-ndate arhitektuuri ja tänapäevase kõrgdisainiga.

FISK Residents moodustab arendaja sõnul ühtse terviku kaasaegsetest ehitus- ja tehnoloogialahendustest ning rohelisest ja kvaliteetsest elustiilist. Elamukompleksi kolmeks isikupäraseks loft-stiilis hooneks on 14 korteriga peamaja, 14 ridaelamuboksiga galeriimaja ning 2 paarismajaboksiga hoovivilla.

Maju ühendab suur ja privaatne sisehoov rohehaljastuse ning mänguväljakutega. Hoovis asuvad ka rattamaja ja parkimiskohad nii elamukompleksi elanikele kui külalistele. Iga korteri hinnas sisaldub ka parkimiskoht ning hoovi on loodud laadimisvõimalus elektriautodele.

Suur osa eksklusiivsetest korteritest on juba omaniku leidnud. Praegu saab veel soetada näiteks terrassi ja rõduga 130 m2 suuruse viietoalise korteri peamajas, mis koos lõppviimistlusega maksab 223 326 eurot. Vaba on ka terrassiga ruumikas (94m2) kolmetoaline korter galeriimajas, mis koos lõppviimistlusega maksab 189 600 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles