Stockmannis tervitasid kliente tühjad letid

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmanni tühjad letid
Stockmanni tühjad letid Foto: Toomas Mattson

Tallinnas Stockmanni kaubamajas võisid poekülastajad eile õhtul näha tühje lette, mis lõi ühe külastaja sõnul poodi 1984. aasta õhkkonna ja tekitas küsimuse, et kas maad on vallanud toiduainete defitsiit.

Rahvas näib aastavahetuseks tõeliselt valmistuvat, sest letid tunduvad tühenevat kiiremini, kui neid jõutakse täita. Selline pilt võis vastu vaadata kaubanduses 25-30 aastat tagasi, kuid pealinna ühes kallimas toidupoes on 2014. aastal selline vaatepilt harukordne.

Stockmanni turundusjuhi Erica Järve sõnul oli põhjuseks eelkõige see, et kauba vastu oli tavapärasest suurem nõudlus. «Väikseimaid probleeme valmistas ka see, et mõningad tarned venisid. Osad tarned ei jõudnud väidetavalt ilma tõttu üldse kohale,» sõnas Järv.

Hea lugeja, saada toimetus@tallinncity.ee pilte oma kodupoest, kus kaupa jagub või on märgata tühje lette. Kirjuta kommentaariumisse, kas oled oma toidukauba juba ära ostnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles