Lõppev aasta tõi Mustamäele hulga kultuurisündmusi

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäele Männi parki istutati kuusk, millest saab linnaosa statsionaarne jõulupuu.
Mustamäele Männi parki istutati kuusk, millest saab linnaosa statsionaarne jõulupuu. Foto: Mihkel Maripuu

Mustamäe linnaosavanema Helle Kalda sõnul oli lõppeval aastal rõõme kindlasti rohkem kui muresid.

«Kordaläinud üritusi oli Mustamäel palju: salongiõhtud sarjast «Kuulsuste allee radadel», kiriku aia päevad «Mustamägi elab», koguperefestival, suur tervisepäev jpm. Muidugi ka jõuluküla 20.-21. detsembril koos oma püstkodade, jurtakino ja imelise, kogu Eestis ainulaadse jõulumüsteeriumiga Männi pargi laululaval, mille jätsime mustamäelaste rõõmuks üles kuni 27. detsembrini,» vahendas Kalda.

«Lõppeval aastal oli Mustamäel aga ka kaks väga suurt muret: esiteks tühjana seisva amortiseerunud koolihoone põlengud Akadeemia tee 30 ja teiseks meie linnaosa sisekvartalite teede olukord. Esimese mure saime murtud – koolihoone on lammutatud, plats on puhas ja korras ning 24. jaanuaril 2015 peame seal Mustamäe traditsioonilist valgusfestivali. Linnaosa sisekvartalite teeremondiks tänavu kahjuks raha ei jagunud, loodame aga, et siin toob positiivse arengu uus aasta,» sõnas Kalda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles