Linnavalitsus ei vabastanud Katrin Saksa ametist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuripealinna uuenenud logo.
Kultuuripealinna uuenenud logo. Foto: Tallinn 2011

Tallinna linnavalitsus ei arutanud tänasel istungil Katrin Saksa vabastamist Kultuuripealinna sihtasutuse liikme kohustustest, sest Saks pole selleks avaldust esitanud.

«Põhjus on väga lihtne,» ütles linnapea Edgar Savisaar Raepressi vahendusel. «Me ei saa niisuguseid otsuseid teha ainult ajalehtede juttude põhjal. Katrin Saks ei ole seni esitanud lahkumisavaldust.»

Samuti polevat Saks rääkinud oma lahkumisest sihtasutuse nõukogu koosolekul. «Ma ei tea ju, võib-olla on ta oma meelt muutnud ja ei tahagi enam ära minna. Seda on varemgi juhtunud, et ajalehes räägitakse üht, aga pärast tuleb välja midagi hoopis muud,» märkis linnapea.

Sihtasutuse nõukogu liikmete määramine ja tagasi kutsumine on linnavalitsuse pädevuses. Savisaar ei välistanud, et Katrin Saksa lahkumisavaldus ühel päeval ikkagi saabub ja siis võetakse see küsimus ka linnavalitsuse päevakorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles