Lasnamäel põgenes kurjategija autoga politsei eest

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tallinnas Lasnamäel peatasid korrakaitsjad eile auto, mille juht üritas politsei eest põgeneda ning rammis seejuures kaht eravärvides politseiautot.

Kui auto oli «karpi» sõidetud ning selle hoog maas, püüdis mees ikkagi edasi sõita ning üks kõrvale põiganud jalakäija lõi end selle tagajärjel vastu liiklusmärki ära. Kiirabi viis viga saanud mehe tervisekontrolliks haiglasse ning pärast seda lubati ta koju, teatas PPA pressiesindaja Ilmar Kahro.

Politseinikud pidasid sündmuskohal kinni autot juhtinud mehe, keda kahtlustatakse raskes kuriteos ning täna võttis kohus ta prokuratuuri taotlusel vahi alla. Kinnipidamise viis läbi politsei eriüksus.

«Keskkriminaalpolitsei uuritavast kriminaalasjast endast saame lähemalt rääkida eeluurimise edenedes,» lausus pressiesindaja.

Politseinikud käisid täna hommikul sündmusesse sattunud jalaäkäijal külas, palusid juhtunu pärast vabandust ning soovisid kiiret paranemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles