Harku vald: tellisime jõulupakid heas usus

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt 1. Jõulupakk kingakarbist ja trükitud paberist
Pilt 1. Jõulupakk kingakarbist ja trükitud paberist Foto: Heleriin Adelbert

Harku vallas jagas jõuluvana jõulupakke, milles lisaks värvilistele klaaskommidele oli Hesburgeri sooduskupong. Valla sõnul tellisid nad jõulupakid heas usus ning ei teadnud konkreetset paki sisu.  Harku valla kommunikatsioonijuht Kady-Ann Sutt selgitab, miks said see aasta lapsed Hesburgeri kupongiga kingipaki.

«Harku vallavalitsusel on olnud juba pikki aastaid traditsioon teha jõulukingitusi kodustele lastele, kes ei käi lasteaias, lastehoius ega koolis. See on Harku Vallavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna tore ettevõtmine, mida on korraldatud ligi 10 aastat.»

«Lastele, kellele kingitused tehakse, vanused jäävad enamasti vahemikku 0-6 eluaastat.  Samuti korraldatakse iga-aastaselt neile lastele jõulupidu, kus lapsed saavad jõuluvanale salme lugeda ja laule laulda ning kus jõuluvana ulatab lastele nende jõulupakid. Kokku on lapsi, kellele tehakse selle ettevõtmise korras jõulukingitusi, suurusjärgus 500.»

«Oleme saanud kodustele lastele jõulukinkide tegemise suhtes aastate jooksul väga palju head tagasisidet – see on valmistanud lastele ning nende lastevanematele suurt rõõmu. Möödunud aastal kinkisime lastele raamatuid. Paraku leidus ka toona  lastevanemate seas nii neid, kellele kingitus väga meeldis, kui ka neid, kes polnud jõulukingituse valikuga rahul ning leidsid, et oleks võinud olla universaalsem kingitus, mis sobiks ühtviisi hästi nii suurematele kui ka väiksematele lastele.»

«Reageerides möödunud aasta tagasidele otsustasime tänavu kinkida lastele vahelduseks maiustusi. Tellisime need jõulukingitused kommipakke tootvalt firmalt heas usus ning siira sooviga nendega lastele rõõmu valmistada. Meile laekunud tagasiside põhjal on ka paljudele peredele see jõulukingitus meelepärane ja rõõmustav olnud.»

«Mõistame, et nii palju, kui on lapsevanemaid, on ka erinevaid arvamusi tehtud kingituse sobivuse üle. Paratamatult on üsna keeruline leida jõulukingitust, millega oleksid ühtviisi rahul kõigi 500 lapse vanemad.»

«On väga kahetsusväärne, et  jõulupakis oli lisaks maiustustele ka Hesburgeri sooduskupong. Mõistame, et pakis olnud Hesburgeri sooduskupong võis tekitada osades lapsevanemates nördimust ja pahameelt ning me palume selle eest lapsevanematelt vabandust.»

«Kahjuks ei olnud Harku Vallavalitsusel kommipakke tellides infot, et lisaks maiustustele sisaldab pakk ka nimetatud sooduskupongi. Tellisime kommipakid vastavalt sisukirjeldusele ja piltidele, kus ei olnud mainitud pakendiga kaasa tulevat sooduskupongi. Ebameeldivast üllatusest, et kommipakis oli ka Hesburgeri sooduskupong, kuulsime alles lapsevanematelt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles