Fotod: Klandorf kinkis politseinikele jõuluks oma raamatu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üle 20 aasta jõustruktuurides töötanud Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf kingia jõuludeks politseinikele oma möödunud aastal ilmunud esikromaani.

Klandorf viis jõululaupäeva, 24. detsembri hommikul Põhja prefektuuri, Tallinna kainestusmajja ja Tallinnas asuvasse kolme politseijaoskonda jõuluööl valves olevatele politseitöötajatele oma esikromaani «Palgasõdur» sooviga pidada meeles neid, kes tagavad meie julgeoleku ajal, mil enamik meist peab rahulikke pühi. Romaan «Palgasõdur» saadetakse jõulukingiks ka kõigisse politseijaoskondadesse üle kogu Eesti.

«Erinevalt uusaastaööst on jõuluöö enamasti vaikne ja rahulik valve,» ütles pika politseistaažiga Klandorf. «Samas ei tohi mehed siis magada, vaid peavad olema pidevas valmisolekus, seepärast on mõnus lugemine ooteajal kindlasti abiks.»

Kriminaalromaan «Palgasõdur» põhineb 1990. aastate karmidel krimilugudel. Raamat kandideeris ilmumise järel 2013. aasta sügisel Aasta Ilukirjandusteose tiitlile ja teda on kirjastaja, kirjastus Legend andmetel müüdud ligi 2000 eksemplari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles