Mudilased leidsid valla kingikotist Hesburgeri sooduskupongi

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinkepakist võis leida Hesburgeri sooduskupongi
Kinkepakist võis leida Hesburgeri sooduskupongi Foto: Erakogu

Harku vallas jagas jõuluvana  jõulupakke, milles lisaks värvilistele klaaskommidele oli Hesburgeri sooduskupong. 

«Harku vald pani oma 0-3 aastaste laste jõulupakki Hesburgeri sooduka. Kupongiga saab 3.20 maksva juustuburgeri 2.50 eest. Kupongile lisaks veel värvilisi välismaa komme, need tuleb hoida põhikoolini alles, siis saab keemias katseid teha,» kirjutas üks murelik lapsevanem.

Lapsevanema sõnul said varasemalt lapsed jõuluvanalt raamatuid, kuid nüüd on otsustatud värviliste klaaskommide kasuks. Tema meelest peaks antud kommid olema sellises vanuses lastele üldse keelatud.

Harku valla sõnul telliti kommipakid heas usus. «Reageerides möödunud aasta tagasidele otsustasime tänavu kinkida lastele vahelduseks maiustusi. Tellisime need jõulukingitused kommipakke tootvalt firmalt heas usus ning siira sooviga nendega lastele rõõmu valmistada. Meile laekunud tagasiside põhjal on ka paljudele peredele see jõulukingitus meelepärane ja rõõmustav olnud,» sõnas valla kommunikatsioonijuht Kady-Ann Sutt.

«Samas mõistame, et nii palju, kui on lapsevanemaid, on ka erinevaid arvamusi tehtud kingituse sobivuse üle. Paratamatult on üsna keeruline leida jõulukingitust, millega oleksid ühtviisi rahul kõigi 500 lapse vanemad,» lisas ta.

Harku valla sõnul on väga kahetsusväärne, et  jõulupakis oli lisaks maiustustele ka Hesburgeri sooduskupong. «Mõistame, et pakis olnud Hesburgeri sooduskupong võis tekitada osades lapsevanemates nördimust ja pahameelt ning me palume selle eest lapsevanematelt vabandust,» sõnas valla pressiesindaja.

«Kahjuks ei olnud Harku Vallavalitsusel kommipakke tellides infot, et lisaks maiustustele sisaldab pakk ka nimetatud sooduskupongi. Tellisime kommipakid vastavalt sisukirjeldusele ja piltidele, kus ei olnud mainitud pakendiga kaasa tulevat sooduskupongi. Ebameeldivast üllatusest, et kommipakis oli ka Hesburgeri sooduskupong, kuulsime alles lapsevanematelt.»

Kinkekarbid on tellinud Harku vallavalitusus. Kinkekarpe jagatakse ka lastele, kes on vanemad, kui kolm aastat. Vallavalitsus tellis pakid heas usus. Pakid on koostanud Sweet Life OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles