Rohumaa ei välista Tallinn 2011st lahkumist

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Rohumaa
Jaanus Rohumaa Foto: Peeter Langovits

Tallinn 2011 programmijuht Jaanus Rohumaa ei osanud öelda, kas jätkab kultuuripealinna programmijuhina, ning lubas meeskonnaga asjad läbi rääkida, vahendab ERR Uudised.

«Väga kahju, et Katrin Saks sealt ära läks, kultuuripealinna kõige suurem oht on selle politiseerumises,» kommenteeris Rohumaa ERRi raadiouudistele sotsiaaldemokraadist Saksa tänast otsust sihtasutuse nõukogust tagasi astuda.

«See (nõukogu – toim.) ongi nüüd muutunud tandriks, kus mitte ei tegeleta Eesti põhiseaduse 1. peatükiga ehk Eesti rahvale ja kultuurile oluliste asjadega, vaid millegi muuga,» nentis Tallinn 2011 programmijuht.

Rohumaa ütles, et kui Katrin Saksa tehtud ettepanek korraldada konkurss teise juhatuse liikme ametikohale oleks nõukogus toetuse saanud, oleks ta kandideerimist kaalunud.

«Küllap siis, kui oleks esitatud, oleks ma seda kaalunud hea meelega, nii nagu mõni teinegi, sest see on tähis projekt, aga kuna nii ei läinud, eks siis tuleb maha istuda ja nõu pidada, kuidas asjadega minna edasi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles