Sikupilli keskuse taha kerkib uus kortermaja

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katusepapi elamu
Katusepapi elamu Foto: 1Partner Kinnisvara

Kesklinna ja Lasnamäe piirile Katusepapi tänavale ehitatakse järgmise aasta suveks 4-korruseline 25 korteriga elamu. Korterelamu on peaasjalikult mõeldud Ülemiste City töötajatele.

Katusepapi arenduse müüki koordineeriva 1Partner Kinnisvara konsultandi Allan Vanatoa sõnul on uue elamu oluline sihtgrupp Ülemiste City töötajad. «Ülemiste kvartal on vaikselt väga suureks kasvanud ja seal on praegu juba 6000 töökohta, kuid elamuarendus pole äripiirkonnale veel järgi kasvanud,» ütles Vanatoa ja lisas, et läheduses on veel RKASi ja EASi kontorihooned.

Vanatoa kinnitusel on Tallinna kesklinnas praegu uusarenduste minibuum ning lähiajal on valmimas korraga paarkümmend uut projekti.

«Kui uusarendused müügi järgi kolmeks jagada, siis üks osa on sisukad ja mõistliku hinnaga projektid ja need ostetakse kiirelt ära. Kolmandiku puhul küsitakse reaalsest väärtusest 10-15 protsenti kõrgemat hinda ja selliseid läheb kaubaks üksikuid ja pika aja jooksul. Ning paarile projektile pakutakse juba igasugu asju kauba peale, kuid huvi pole, sest hind on täiesti vale,» ütles Vanatoa.

«Katusepapi tosin» neljakorruselises majas on koos maa-aluse parklaga 2000 ruutmeetrit netopinda. Arhitektuuriliselt silmapaistva hoone korterite hinnad jäävad 64 000 ja 180 000 euro vahemikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles