Põlev küünal süütas Mustamäel külmkapi, haiglasse viidi eakas naine

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ain Protsin

Eile kell 11.45 sai häirekeskus teate, et Vilde teel on ühe kortermaja neljanda korruse aknast näha musta suitsu, samuti on aknal appi hüüdev eakas naine.

Nõmme päästjad tõid 91aastase kannatanu korterist välja ja andsid üle kiirabile, teatas Põhja päästekeskuse pressiesindaja Indrek Hirs. Põlengu põhjustas Hirsi sõnul köögi külmkapile jäetud küünal, mis süütas vanemat tüüpi külmkapi pealse. Köök ning vähemal määral ka muud ruumid said põlengu tõttu tahmakahjustusi. Päästjad panid tulele piiri küll kümne minutiga, siiski viidi õnnetuse tagajärjel inimene haiglasse.

«On täiesti selge, et põlevat küünalt ei jäeta laste hoolde või hoopis järelvalveta. Tegelikult on küünlaleek tihtipeale väga ohtlik ka eakale inimesele. Oma eakate lähedaste juurde suitsuanduri patareid kontrollima minnes tasub neile leebelt selgeks teha, et kõrges vanuses üksinda küünlaid põletada on ohtlik,» soovitas Hirs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles