Kaht naist ootab kupeldamissüüdistuse tõttu kohtutee

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kliente otsiv prostituut Vietnami pealinnas Hanois.
Kliente otsiv prostituut Vietnami pealinnas Hanois. Foto: SCANPIX

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtu alla kaks naist, kes uurimisandmetel pidasid Tallinna kesklinnas bordelli, vahendab BNS.

Süüdistuse kohaselt üüris 32-aastane Olga alates 2012. aasta sügisest kuni 2013. aasta kevadeni Tallinnas Liivalaia tänaval prostitutsiooniga tegelemise eesmärgil korterit ja pidas seal koos 52-aastase Tatianaga bordelli.

Seejuures Tatiana juhtis bordelli tegevust ning mõjutas naisi prostitutsiooniga tegelemist alustama ja jätkama, Olga aga andis korteri prostituutidele elamiseks ja teenuste osutamiseks ning osales muul moel bordelli töö organiseerimisel.

Süüdistuse põhjal avaldasid Tatiana ja Olga intiimteenuste reklaami täiskasvanutele mõeldud spetsiaalsetele veebisaitidel, andsid prostituutidele töötelefonid klientidelt saabuvate telefonikõnede vastuvõtmiseks ehk korraldasid prostituutide ja klientide kohtumisi ning pidasid täidetud tellimuste arvestust prostituutide poolt klientidele osutatud intiimteenuste kohta.

Mõlemad süüdistatavad on varem kriminaalkorras karistamata.

Harju maakohus otsustas lõppeval nädalal toimunud eelistungil, et kriminaalasja hakatakse üldmenetluses arutama 8. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles