Tallinn 2011 turundusjuht lahkus ametist

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuripealinn 2011.
Kultuuripealinn 2011. Foto: Toomas Huik

Tallinn 2011 turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Neeme Kari, kes oli külalislahkuse programmi eestvedaja, lahkus reedel ametist ning nüüd otsib sihtasutus tema asemele uut inimest.

Tallinn tahab Euroopa kultuuripealinna ettevõtmiste seas parandada pealinna teeninduskultuuri ja käivitab selleks spetsiaalse külalislahkuse programmi; ometi on projekt toppama jäänud, kuna osutus plaanitust kallimaks ja eile lahkus ametist ka selle eestvedaja, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Tallinn 2011 külalislahkuse programmi strateegia juht Urmas Kõiv tõdes, et pealinna teeninduskultuuris on päris palju puudujääke, kuid tema arvates on põhjus selles, et viimasel ajal ei osta välismaalased enam eriti midagi ning seetõttu on restoranid ja kauplused teenindajate arvu vähendanud.

Tallinn 2011 juhatuse liikme Jaanus Mutli sõnul ongi külalislahkuse programm mõeldud selleks, et koolituste ja info jagamisega tõsta nii teenindusala ettevõtjate kui ka sel alal töötavate inimeste taset.

Kõivu sõnul oli neil algselt ka plaan hakata Eestist lahkuvatelt külalistelt küsima, et millega nad rahul on või ei ole, kuid seni pole see teoks saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles