Rahva lemmikuks kujunenud Citymotorsi salong-kontserdimaja kandideerib tiitlile aasta tegu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Citymotors

Saue vald nomineeris tiitlile aasta tegu 2014 ka  Citymotorsi autosalong Laagris (Pärnu mnt 541), mis aeg-ajal kontserdimajaks muutub. Rahvas on uue kontserdimaja igatahes omaks võtnud.

«Esimesed 4 sügisest etendust: Peeter Oja ja Ott Sepa stand-up-etendused ning Jan Uuspõllu ja Henrik Normanni monotükid läksid ülimenukalt. Planeerisime neli etendust, kõik etendused müüdi aga kiirelt välja ja tuli anda samal päeval koguni lisaetendus, nii et 1200 külastajat ühel päeval,»  rääkis  Tallinncityle salongi juhataja Henrik Raave. «Hoiame autod ja kultuuri lahus, inimesed on meid omaks võtnud.»

Suurem projekt seisab ees märtsis, kui Peeter Volkonski ja Onu Bella toovad lavale Eesti esimese sit-down komöödia «2 Neitsit». Pöörast elu elanud Volk ja Bella on värvikad isiksused, kel pole laval vaja kedagi teist mängida ega midagi välja mõelda.

Peeter Volkonski ja Onu Bella on nähtused, nad on ikoonid. Nende meeste vahel tekib laval lihtsalt omavaheline keemia ning see on asi, mida enne surma kindlasti nägema peab. Õhtu taaselustab meeste ühise valimiskampaania aastast 1994,  kultusvideote valmimislood ning ka 90ndate alguse sketšid, nagu meeste omavaheline abiellumine 1991. aastal. Esimene meeste ametlik kooselu Eestis. 23 aastat enne kooseluseadust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles